Kontaktujte nás

Máte dotazy ohledně GPX2Maps nebo potřebujete poradit? Jsme tu pro vás! Vyplňte formulář níže a my se vám co nejdříve ozveme.

Smazání účtu nebo dat

Svůj účet můžete smazat sami: přihlaste se, otevřete stránku svého účtu a klikněte na „Smazat můj účet“. E-mailem vám zašleme potvrzovací odkaz. Poté budou váš profil, uložené trasy, nároky spojené s tarifem Pro a historie převodů trvale smazány.

Pokud se nemůžete přihlásit, použijte níže uvedený formulář, do předmětu uveďte "Account Deletion" a zadejte e-mailovou adresu přiřazenou k vašemu účtu. Vaši žádost zpracujeme do 30 dnů.

Přejít na můj účet